Logo

wie zijn wij

Hallo, wij zijn Chantal Hendriks en Willy Hogenkamp. Jarenlang hebben wij gewerkt voor verschillende grote kinderopvangorganisaties. Onze ideeën over hoe een goed kinderdagverblijf eruit moet zien en hoe er invulling gegeven moet worden aan het vak pedagogisch medewerker, strookten niet meer met de werkplek van destijds. Zo ontstond het idee een eigen kinderdagverblijf te beginnen. Een heel proces dat twee jaar voorbereidingstijd heeft gevraagd en in 2016 is gerealiseerd.
Kleinschaligheid en een goede locatie zijn de belangrijkste voorwaarden om onze hoofddoelen, meer ruimte, tijd en budget voor uw kind, te kunnen realiseren. Daarnaast biedt kleinschaligheid nog een heel aantal andere belangrijke voordelen.

Ons team

Bernarda Looman

Mijn naam is Bernarda Looman en ik werk al ruim vijfentwintig jaar met veel plezier in de kinderopvang. In al die tijd heb ik veel gezien in verschillende kinderopvangorganisaties en ging mee van kleinschalige kinderopvang naar steeds groter wordende kinderopvangorganisaties

Mijn hart ligt bij KDV Spelendwijs. Kleinschalig, maar groot in kwaliteit! Wat een geluk dat ik nu werk op deze fijne huiselijke liefdevolle plek, waar gewerkt wordt met een visie die helemaal aansluit bij mijn manier van werken. De kinderen krijgen alle ruimte om al spelend, op hun eigen tempo, te leren. Ik geniet van de interactie met de kinderen. De vrolijke lach van baby’s en de prietpraat van de peuters. Omdat kinderen vanaf baby tot kleuter naar de kinderopvang komen bouw je ook een band met de gezinnen op en dat vind ik heel waardevol.

Buitenspelen is heel belangrijk en ik ga dan ook graag met de kinderen naar buiten.
De buitenruimte van KDV Spelendwijs is echt ruim opgezet met veel spel- en ontdek mogelijkheden.

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en ben blij met de trainingen die ik mag volgen.
Tevens ben ik stagebegeleidster en hoop mijn liefde voor het vak aan de stagiaires over te dragen.

ellen poelman

Mijn naam is Ellen Poelman. Sinds het behalen van mijn diploma Pedagogiek in 2013, ben ik werkzaam in de kinderopvang. In 2019 kreeg ik de kans om aan de slag te gaan als Pedagogisch Coach bij SpelendWijs en daarnaast ben ik met veel plezier in dienst als pedagogisch medewerker.

Het kleinschalige, vertrouwde en veilige karakter van SpelendWijs maakt dat ik mijn werk met passie en volle overgave kan doen. Het past bij waar ik voor sta: spelenderwijs een gerichte bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van het jonge kind en ik vind het fantastisch dat ik daar samen met mijn collega's onderdeel van mag zijn!